Perenner

Första gänget förbereder inför våren!

Forsta ganget pa plats

Sandra och Kalle förstärker Wändels team

Det är inte bara bland våra perenner som vi inför denna säsong presenterar nyheter och nygamla favoriter, utan även i järngänget inför våren. De som är på plats nu och förbereder är förutom Magnus, Marie, Mindas, Ingela och Diana även Sandra och Kalle som vi hälsar välkomna till oss!

Såväl Sandra som Kalle har trädgårdsutbildning och erfarenhet med sig och vi är glada att de nu är en del av vårt team.

Kalle

Kalle har ett stort intresse för odling och har perenner, grönsaker, träd och buskar på sin kolonilott i Lund. Som landskapsingenjör tycker han det är viktigt att använda växterna funktionellt och att rätt växt får rätt plats. Vid sidan av den andra odlingen har Kalle har en samling suckulenter på fönsterbrädan.

Sandra

Sandra har en stor gammal trädgård där hon gärna lägger mycket av sin fritid. Med försiktighet ger hon trädgården nytt liv i den gammaldags vilda stilen. Sandra gillar vackra blad och att komponera rabatter. Hon är intresserad av växter och trädgård ur ett hållbart perspektiv.

Tillsammans med Ingela och Marie kommer de bemanna kontoret men även arbeta i packning och produktion med våra erfarna förmän Diana och Mindas. På företaget hjälps vi åt och ser till att ha kapaciteten där den behövs som mest.