Om oss

 

Wändels Trädgård

När vi – Magnus och Marie Wändel – träffades på Hvilans trädgårdsskola 1983 fanns det redan en drivkraft att bli egen företagare. Men det fick vänta tills efter trädgårdsingenjörsutbildning på Alnarp och efter många nyttiga arbetslivserfarenheter.

För drygt 20 år sedan började vi odla perenner med Peter Gauntiz hjälp på den skånska slätten. Idag kan vi se tillbaka och känna oss trygga med att själva ha byggt upp vetskapen om hur vi bäst kan odla sunda och prisvärda perenner. Genom åren har vi finslipat och nött på allehanda frågor i företagets outgrundliga värld. Allt i från sådd, krukning och odlandets mysterium till försäljning, personalledning och optimal användning av den senaste tekniken.

Känslan för att odla får aldrig försvinna. Tillsammans med vår personal arbetar vi med att fatta de beslut som ger de bästa förutsättningarna för våra perenner. Planering i all ära men vi arbetar varje dag med levande material och vädrets makter. Då måste fingertoppskänslan finnas i företaget varje dag.

Om oss Marie och Magnus