Perenner

Premiär av klimatcertifierade perenner!

Ännu en tidig vår och många perenner har redan levererats

Svenskt_Sigill_Klimat_Color_RGBVi började leverera svenska perenner redan i mitten av mars och i år är vi extra glada att vi som första svenska plantskola förser butiker i hela landet med klimatcertifierade perenner!

Förra året blev vi klimatcertifierade enligt Svenskt Sigill och vi är stolta att vi har energi till 100% från förnyelsebara energikällor, använder biologiskt växtskydd i stor utsträckning och eltruckar för interna transporter.

Det är alltid lika spännande när vi tar av väven från fälten som skyddar våra perenner under vintern. Men nu är de första vårprimörerna som vivor, backsippor och bräckor är gröna och en del till och med i knopp!

Svenska perenner klarar vårt klimat bättre eftersom de är odlade här och börjar växa i rätt tid när våren kommer. Aklejor och tovsippa är nu perfekta små bladrosetter som när de planterats i trädgården kommer blomma fint i april-maj.

Ännu en tidig vår för svenska perenner, leveranser med härdiga perenner har gått till Mellansverige och så långt upp som till Sundsvall!

Ännu en tidig vår för svenska perenner! Leveranser med härdiga perenner har gått till Mellansverige och så långt upp som till Sundsvall!