Aktuellt

Säg hej till tre medarbetare!

Wändels kontorspersonal

Vi jobbar alla tillsammans i ett stort team men varje medarbetare har egna ansvarsområden och uppgifter, på så sätt fungerar vi som allra bäst när vi packar som mest perenner!

Om man hör av sig till oss per mail eller telefon möts man oftast av Jenny, Ingela eller Kalle, vilka är de som bemannar vårt kontor året runt. Här är en närmare presentation av dem!

JennyJenny har under säsongen fokus på försäljning, bokning av transporter och kundkontakt. Utöver det fotar hon och skriver till våra hemsidor, på hösten är katalogen en av uppgifterna. Jenny är landskapsingenjör från SLU, Alnarp, och är delaktig i att utforma våra visningsrabatter. Den egna trädgården är gammal med knotiga äppelträd, köksträdgård, och mossa i gräsmattan. Det passar Jenny bra eftersom hon gillar den naturliga och lite vilda stilen. Jennys perennrabatter går i milda färger med mycket blad och ormbunkar.

IngelaIngela kan det mesta på vårt kontor och är en del i försäljningsteamet under säsongen. Hon håller också reda på fakturor och personalpapper. Ingela har doktorerat i livsmedelskemi i Lund och har jobbat med forskning på Alnarp. Ingela har byggt upp sin egen trädgård med såväl prydnadsväxter som ätbart. Senaste tillskottet är ett växthus där tomater, gurka och chili frodas under sommaren. Annars är Ingela en aktiv orienterare som även utmanar sig på mountainbike.

KalleKalle är utbildad trädgårdsmästare och landskapsingenjör från SLU, Alnarp. Kalle har tidigare arbetat på handelsträdgård. På Wändels jobbar Kalle med försäljning, kvalitet, utveckling, planering på kontoret och i produktionen. Han har stort intresse för odling och perenner, grönsaker, träd och buskar samsas på kolonilotten. Det är viktigt att använda växterna funktionellt och att rätt växt får rätt plats. Kalle har också en orimligt stor samling suckulenter på fönsterbrädan.